Polityka prywatności

Informacje dotyczące polityki prywatności

Celem Ogólnej Polityki Ochrony Danych Osobowych jest określenie zasad przetwarzania i zabezpieczania danych osobowych, aby uzyskać optymalny i zgodny z wymogami obowiązujących aktów prawnych sposób przetwarzania informacji zawierających dane osobowe. Polityka została opracowana w związku z wymogami zawartymi w art. 24 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE.

Jak chronimy Państwa prywatność?

Prywatność i bezpieczeństwo Państwa danych osobowych to kwestie dla nas bardzo ważne. Nie przekazujemy Państwa informacji w sposób nieokreślony w niniejszej polityce prywatności lub bez Państwa zgody. Bardzo cenimy Państwa zaufanie i staramy się chronić Państwa poufność i zapewnić odpowiednie wykorzystanie Państwa informacji osobistych, które są nam przekazywane.

Administratorem dobrowolnie podanych przez Państwa danych osobowych jest Dom Wczasowy Claudia Sylwia Anna Kosieradzka, z siedzibą w Krynicy Morskiej (82-120) przy ul. Gdańska 58, NIP:5252014642. Dane osobowe są przetwarzane w celach marketingowych i statystycznych. Dane osobowe są przechowywane przez okres niezbędny do realizacji celów. Przysługuje Państwu prawo dostępu do treści swoich danych, prawo ich sprostowania, żądania ograniczenia przetwarzania lub usunięcia.

Informujemy, iż dane osobowe mogą być przekazywane podmiotom upoważnionym na podstawie przepisów prawa.

Dbamy o ochronę Państwa danych osobowych. jeśli jednak uznają Państwo, że ich przetwarzanie narusza przepisy ochrony danych osobowych, mają Państwo prawo do wniesienia skargi do Urzędu Ochrony Danych.

Zmiany w polityce prywatności Dom Wczasowy Claudia Sylwia Anna Kosieradzka

Dom Wczasowy Claudia Sylwia Anna Kosieradzka rezerwuje prawo do zmieniania, modyfikowania lub poprawiania niniejszej polityki w dowolnym momencie.

Informacja o ciasteczkach Cookies

Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.